Mindre leverpostej,

Mere glimmer

3-måneders mentorforløb for kvinder, som ønsker at sige farvel til middelmådighed - og sige HEJ 👋🏼 til livskvalitet, overskud & frihed. 

❓ Hvad nu hvis...

Hvad nu hvis… kompromis ikke var en del af din dagligdag...

Hvad nu hvis… dine drømme blev til virkelighed og du kunne mærke friheden og lykken boble i din mave...

Hvad nu hvis… du var 100% afklaret omkring dit næste skridt - på vejen til din skyhøje livskvalitet...

Hvad nu hvis… du var fed up af support, støtte og kærlighed...

Hvad nu hvis… du oprigtigt ELSKEDE dit liv og du og din dagligdag var et ‘match made in heaven’?


... uden at starte fra scratch, vinde i lotto eller bruge hundredvis af timer, blod, sved eller tårer på at endevende dig selv og hele din tilværelse?

IMG_5507

❌ Her er problemet...

Sådan lever mange kvinder deres liv:

De giver alt hvad de har til deres omgivelser og håber på (fingers crossed 🤞🏼), at ting snart bliver bedre. De laver vision boards, sætter måske mål - eller også forsøger de at mærke, hvad i alverden de egentlig drømmer om. 

Men når dagen er ovre, ender de tit med at føle sig totalt udmattede. På sigt - nogle endda med stress- eller depressions-diagnoser, hvilket efterlader ingen energi til hverken dem selv, deres familie - eller energi til at skabe dét, som de længes efter. Måske de længes efter en helt ny arbejds-konstellation, en hverdag med mere overskud, et liv med plads til utallige årlige rejser, mere frihed eller noget helt fjerde.

Ind imellem får de en pludselig indskydelse om, hvor fantastisk det vil være med et nyt job, en anden hverdag, eller en hel anden livsvej - en drøm on "noget mere".

Desværre ved de ikke hvor de skal starte, for at få det her "mere" etableret som en fast del af dagligdagen. 

- - - de mangler 3 ting: 1. En plan 2. Kærlighed 3. Støtte.

I stedet fortsætter de med at knokle på som de plejer med, at få alle ender til at mødes og bliver endnu mere udmattede af hamsterhjulet. Resultat: Tvivlen på deres egne evner, både professionelt og personligt, vokser. 


Før eller siden giver disse kvinder op.

Og jeg forstår det fuldt ud! At føle sig udmattet, fortvivlet over fremtiden og lav på livskvalitet ER hårdt! Og at vide, at du er i stand til fylde dit liv med glimmer - og alligevel er fanget i hamsterhjulet, er slet ikke til at bære for mig...

Men det behøver IKKE at være sådan!

IMG_5500

👋🏼 Mit navn er Anne!

Hej! Jeg hedder Anne, og jeg er grundlægger af ‘Mindre Leverpostej, Mere Glimmer’. Jeg ved hvordan det føles at være fanget i sit eget liv; jeg var engang en udfordret ung Anne uden job, uden opsparing (som i 2411,- alt i alt), uden et sted at bo, uden støtte og opbakning…. Oooooog med en stress- og depressionsdiagnose.

Jeg havde ingen vision for min fremtid. Nada.

Og lærte hurtigt en hård lektie: Jeg kan have al viden i hele verdenen - men hvis ikke jeg ved præcis hvordan jeg flytter mig selv fra min nuværende situation, så er det ikke muligt for mig at skabe den forandring, som jeg ønsker. 

Så jeg besluttede mig for, at lære alt om livsdesign (læringen om i praksis at skabe det mest bæredygtige liv, for det enkelte menneske), for at ændre min egen situation.

And what a ride!

På min (laaange!) vej lykkedes det mig at skabe det liv, som jeg i dag ved, at jeg inderst inde drømte om. Uden nogensinde igen at føle mig fanget, sårbar og bange på et så fundamentalt plan som dengang. 

Og nu, flere år senere, har jeg kreeret et forløb, for at lære den metode fra mig, som var årsagen til, at jeg kunne skabe det liv jeg drømte om. Inklusiv alle de ting jeg havde brug for men ikke vidste dengang - så du ikke tager de samme kilometer-lange omveje, som jeg tog.

Sådan blev 'Mindre Leverpostej, Mere Glimmer' født!

 🌟 MLMG er for:

Jeg har fundet ud af, at min metode fungerer bedst for to slags kvinder:

1. Kvinder, som ikke er klar over hvad deres fremtid skal bestå af - andet end noget "mere" eller noget "andet".

2. Kvinder, som har visioner, ideer og drømme - men som bøvler med at få dem udlevet.

 

Det er mig! Mere info tak ❤️

IMG_4973

☄️ Derfor er jeg anderledes...

Jeg giver dig en afprøvet metode og struktur til at skabe dit unikke livsdesign.

Jeg har forandret mit liv fra at have intet - - - til at have alt jeg ønsker mig.

Jeg skaber rammene for, at du kan skalere din livskvalitet.

Jeg støtter dig med samtaler hver uge, med ubegrænset support og med rå mængder af kærlighed.

Jeg er drevet af dine resultater og går ikke op kompromis.

Jeg viser dig vejen til, hvordan du lærer dig selv at kende (igen) og siger farvel til dine mentale blokeringer.

Jeg 100% dedikeret til din unikke rejse. Dedikation er min superpower.


Sådan fungerer det... 

Når du beslutter dig for at arbejde med mig, starter vi med en kick off-samtale over telefon (1-1,5 time), hvor vi vender hele din situation. Derefter sammensætter vi sammen den mest optimale plan for, at få dig bedst muligt igennem forløbet.

Herunder:

🤜🏼 Hvornår det passer dig bedst at vi afholder vores ugentlige sessioner

🤜🏼 Hvilket tempo vi skal bevæge os i

🤜🏼 Hvad du ønsker at få ud af MLMG

🤜🏼 Hvordan jeg støtter DIG bedst


Læs mere om de enkelte moduler herunder.

IMG_7455

8 Moduler...

🧳 MODUL 1: KICK OFF

Lær hvordan du får max udbytte af din tid i MLMG. Vi dykker ned i, hvad rejsen fra leverpostej til glimmer egentlig indeholder, og du vil få forståelse for de steps, som er nødvendige, for at skabe et bæredygtigt livsdesign. 


🎭 MODUL 2: THE POWER OF BEHAVIOUR

Det eneste du har fuldstændig kontrol over, er din egen adfærd. Ingen andres. Ved at lære din egen adfærd at kende og forstå andres, kan du lære at tilpasse din adfærd, alt efter situation og dit ønskede resultat. 

Du får i dette modul udarbejdet din helt egen Everything DiSC adfærdsprofil, som, udover at give dig en helt ny måde at se verden på, også vil give dig et solidt værktøj, som du kan bruge fremover (ved fx jobsøgning, karriereskift, konflikter, samarbejde, kommunikation, salg...).


💝 MODUL 3: HEART WAY

Dit personlige fundament venter på at blive skabt - og netop dét sker i dette modul. 

Du vil i dette modul lære dig selv at kende på ny, og blive krystalklar i din formulering af dine behov, ved at stifte bekendtskab med dine kerneværdier (som er fundamentet for alt i dit liv). 

Vi tapper ind i dit hjertes historie, hvor du er lige nu, og hvor du ønsker at komme hen. 


🧠 MODUL 4: HIGH VIBE MINDSET 

Vi vil i dette modul have fuldt fokus på dit mindset. Du vil lære hvordan du på daglig basis bruger dit mindset til at skabe det liv du længes efter. 

Dette modul vil vende dit liv på hovedet. Ikke bare med små søde tips og tricks til dit fremtidige liv - - -  men med videnskabelige metoder (både indenfor NLP og livsdesign), som vil, literally, blow your  mind! 


🧘🏼‍♀️ MODUL 5: TRUE ALIGNMENT 

I dette modul tager vi et ekstra kig på dine mål, drømme og ønsker og tapper ind i, hvordan dine mål stemmer overens med det menneske du er. Alt sammen for, at lede dig på sporet af det mest bæredygtige liv du kan forestille dig. 

Når alt er aligned og dine mål er krystalklare, tager vi første spadestik til dit liv version 2.0. 


🧱 MODUL 6: BYE BYE BLOCKS

Vi zoomer ind på din selvsabotage, dine begrænsende overbevisninger og andre adfærdsmønstre som forhindrer dig i at opnå dine mål. Du vil lære hvordan du bryder fri af de begrænsninger, som eksisterer i dit liv. 

Forhindringer kan både være personer, situationer, overbevisninger eller normer. Uanset hvad der begrænser dig, vil du komme styrket ud af dette modul. Promise. 


👑 MODUL 7: QUEEN CARE

Vi finder i dette modul ud af, hvordan du allerbedst sørger for dig. Du er essensen i den transformation du er ved at skabe - så at du er fyldt op, sørget for og oplagt er ALTafgørende. Du vil lære at selfcare for krop og sind er meget mere, og meget andet, end wellness og massage. 


🎬 MODUL 8: ACTION PLAN

Er du klar til at få ting til at ske? I dette modul sammenfatter vi al den læring du har fået i de øvrige moduler, og komprimerer hele molevitten til DIN helt egen køreplan.

Du vil lære hvordan du allerbedst holder dig selv på sporet, og hvad du præcist skal gøre, når du møder modstand. 


Jeg er ved din side på hele turen med individuelle mentorsessioner & ubegrænset support, kærlighed, støtte og accountability - - jeg er vitterligt kun et kald væk.


🏅 Resultater

Sig HEJ til Susanne. Susanne fortæller her, hvad hun oplevede i MLMG:

"I dag har jeg en FED følelse indeni. Der er fyldt af taknemmelighed. Og fyldt af glæde. Jeg føler, at jeg smiler indvendigt - og det har jeg ikke gjort i mange år."

"Jeg føler, at jeg mærker livet på den fede måde."

"Jeg har følelsen af, at jeg kan hvad jeg vil."

Hør hele Susannes fortælling, ved at trykke play.


🏆 Resultater

Sig HEJ til Maria. Hun fortæller her om sin oplevelse med MLMG:

"Jeg havde været stresssygemeldt og var så småt klar til arbejde igen - bare ikke til at komme tilbage til mit daværende job"

"Jeg har skiftet arbejde. Fået en hverdag igen. Begyndt at finde troen på, at jeg kan rykke MIG videre"

"Jeg er gået fra håbløshed til tillid"

"Jeg har dyrket selvudvikling i mange år - men det her forløb rykker for vildt"

Hør hendes fortælling, ved at trykke play. 

🎖 Resultater 

Sig HEJ til Gry. Hun fortæller her om sin hverdag før og efter MLMG:

Anne Hess

“(...) Da jeg efter sommerferien var kørt godt træt i leverpostejs-livet og kunne mærke, at NU skulle der noget andet til, end det jeg gjorde nu…

(jeg vidste bare ikke HVAD der skulle til og hvad det egentlig var jeg gerne ville)

… dukkede Anne på magisk vis op igen, og jeg kontaktede Anne for at få en afklarende samtale.

Og med det samme var valget rigtigt - DU er en helt igennem fantastisk, motiverende og ikke mindst jordnær kvinde.

Du skaber tryghed og sætter stemningen for, at jeg kan være TRYG og dele ud af mit liv, drømme, tanker, ideer og det skal der en særlig kvinde til at kunne gøre (...).

Jeg er helt bogstaveligt talt gået fra leverpostejstilværelsen, hvor jeg ikke var glad, hvor det hele føles lidt tungt, hvor hverdagseventyret og magien var forsvundet og hvor mit energiniveau var lig 0.

Fra hvor jeg søgte efter noget mere end det min hverdag bestod af - men for første gang i mit liv, vidste jeg ikke hvad det var jeg søgte/manglede (...).

Anne, du har åbnet mine øjne for hvad livet tilbyder MIG - du har mindet mig om og guidet mig, på min vej til mere glimmer og eventyr.

(...) Men allermest har du troet på MIG, og aldrig fået mig til og tvivle på, at jeg får det jeg drømmer om.

Mine drømme og hverdag er blevet fyldt med action steps og handlinger for hvad jeg skal gøre for at nå mine mål. 

Jeg er gået fra:

⚡️ Lavt energiniveau - nu træner jeg 4-5x ugentligt og drikkermit vand 😉

⚡️ Drømte om en van & sommerhus - nu er pengende sat til side og jagten er gået ind på det rigtige + alle praktiske ting er på plads. 

⚡️ Et job som jeg var kørt død i - til et nyt og spændende job, som giver mig den frihed jeg ønsker.

⚡️ Fra ikke at kende min vej - til at jeg helt konkret har fået redskaber så jeg kan HANDLE på mine mål og drømme.

(...) Anne er uden sammenligning den mest dedikeret coach jeg har mødt (og har efterhånden mødt mange😉).

Elsker hendes jordnærhed, at der ikke er så meget “pis”. Der er direkte spørgsmål og konkrete handleforslag. 

(...) Det som virkelig har rykket ved mig er, at have Anne med på sidelinjen hele vejen og at kunne stole 100% på, at hun har mig i alle de udfordringer og følelser jeg får på sådan et forløb.

Anne du er helt igennem en fantastiske kvinde og jeg er SÅ taknemlig for jeg tog kontakt til dig ❤️”

MLMG'er.

IMG_4171

⚡️ Min historie

Jeg skabte min egen vej fra leverpostej og middelmådighed til glimmer og rigdom.

Jeg havde intet da jeg startede - andet end en stak skilsmissepapirer og en stress- og depressionsdiagnose. Ingen opsparing. Intet job. Ingen støtte eller opbakning - endda ikke et hjem. Jeg boede i en campingvogn en hel vinter, og KNOKLEDE for at få alle ender til at mødes.

Og mest af alt føltes det som en skrue uden ende, af et par års varighed. Omend det var mit livs nedtur og absolut hårdeste periode, vil jeg, i dag, ikke have været det foruden. 

Det gjorde mig nemlig i stand til, at leve det liv jeg gør nu. Mit absolutte drømmejob er mit. Min absolutte yndlingsperson er min mand. Mit absolut yndlingssted er den by, hvor mit hjem har adresse. Jeg er beyond taknemmelig!

Jeg transformerede min livskvalitet fra førstehjælps-hungrende og kriseramt til SKYHØJ! 

Der bor sommerfugle i min mave. Jeg nyder livet fuldt ud. Og det bedste ved det er, at jeg har skabt det hele selv.

Og jeg VED at samme følelse kan bo i DIN mave, hvis du lader den flytte ind. 

Mindre Leverpostej, Mere Glimmer

‘Mindre Leverpostej, Mere Glimmer’ er et glimmerfyldt 3-måneders mentorforløb, som giver dig den mængde læring, support og kærlighed der skal til, for at du kan gå dine drømme i møde med oprejst pande, sommerfugle i maven og med et smil på læben. 


Du får bl.a.:

  • Personligt mentorforløb, med DIG i centrum
  • 8 moduler i dit tempo - som blidt og effektivt baner din vej til livskvalitet
  • 45 minutters session - hver uge
  • Everything DiSC Workplace profil inkl. 1-2 timers feedback
  • Månedlig fælles Q&A
  • Ubegrænset daglig support 
  • Velkomstgave - sendt til din addresse

(Og meget mere...)

IMG_7445

🙌🏼 Skal vi teame op?

Din vej til MLMG er gennem en afklaringssamtale. To ting er afgørende for mig - og begge dele er grunden til, at jeg gerne vil snakke med dig.

1. KEMI: Vi kommer til at arbejde TÆT sammen i 3 måneder (det er et kvart år!) og hvis ikke vi har kemi, giver det hverken mening eller resultater.  

2. DIN SITUATION: Jeg tilbyder dig kun en plads på MLMG, såfremt jeg ved, at jeg kan skabe resultater for dig, i forhold til hvor du er lige nu og hvor du ønsker dig at komme hen.  

Jeg vil i samtalen spørge ind til din nuværende situation, og (ikke mindst!) til dine ønsker for fremtiden. Samtalen vil derfor give mig mulighed for at lære dig og din situation lidt bedre at kende.

I slutningen af vores samtale kan ske to ting: Viser det sig at vi er et perfekt match får du en invitation til at arbejde tæt sammen med mig, som en af mine klienter på ‘Mindre Leverpostej, Mere Glimmer’...   

Hvis det derimod ikke viser sig at være tilfældet, er der ingen skade sket :) Vi har højst sandsynligt fået os en hyggelig snak, og du har helt sikkert fået nogle indsigter i din livskvalitets velbefindende. 

Med andre ord: du har alt at vinde.

(Samtalen er naturligvis 100% gratis og uforpligtende - faktisk gratis coaching...)

💬 Et sneak peak

- på kommunikationen i MLMG