ØNSKER DU DIG HØJERE LIVSKVALITET?

3-måneders livskvalitets-forløb for kvinder, som befinder sig i leverpostejskrise - og som brænder for og længes efter luftforandring

- og for, at sige HEJ til livskvalitet, overskud & glæde! 

❓ HVAD NU HVIS...

Hvad nu hvis... du følte dig VÆRDIG som menneske?

Hvad nu hvis... du kunne mærke glæden og lykken boble i din mave - hver dag?

Hvad nu hvis... du ikke længere kæmpede din kamp ALENE?

Hvad nu hvis... du mærkede handlekraften spire og du tilgodeså DIG?

Hvad nu hvis… du var fed up af support, støtte og kærlighed?


... uden at vinde i lotto eller bruge hundredvis af timer, blod, sved eller tårer på at endevende dig selv og hele din tilværelse?

👉🏽 HER ER PROBLEMET

Sådan lever mange kvinder deres liv:

De giver alt hvad de har til deres omgivelser og håber på (fingers crossed 🤞🏼), at ting snart bliver bedre.

Større end håbet, er tvivlen. Den nagende følelse, som dukker op med budskaber som:

💭 Mon der overhovedet findes det rette job for mig? (37 timer, fleks eller frivilligt)

💭 Hvorfor skulle det lykkes for MIG at leve det liv jeg drømmer om?

💭 Kan jeg virkelig tillade mig, at gøre noget godt for MIG?

💭 Jeg er ikke dygtig nok. Uddannet nok. Har ikke tid nok. Er ikke pæn nok. Har ikke nok at byde på... (indset selv de ord, som stemmen inden i dig siger)


De udmatter sig selv ved at være alt for alle andre - og forsøger sig måske med at lave vision boards, sætte mål - eller også forsøger de at mærke, hvad i alverden de egentlig drømmer om. 

Men når dagen er ovre, ender de tit med at føle sig totalt udmattede - hvilket efterlader INGEN energi til hverken dem selv, deres familie - eller energi til at skabe dét, som de længes efter. Måske de længes efter en helt ny arbejds-konstellation, en hverdag med mere overskud, kærlighed eller selvkærlighed, et liv uden udfordringer, benspænd og (indre) kriser eller måske at kunne gøre en forskel.

Summa summarum: De drømmer om "noget mere".


Desværre ved langt de fleste ikke hvor de skal starte, for at få skabt "mere". 

I stedet fortsætter de med at knokle som de plejer, med at få alle ender til at mødes og bliver derfor endnu mere udmattede af dagligdagens hamsterhjul. Resultat: Tvivlen på deres egne evner, både professionelt og personligt, trivedes i bedste velgående. 


Før eller siden giver disse kvinder op.

Og jeg forstår det fuldt ud! At føle sig udmattet, fortvivlet over fremtiden og lav på livskvalitet ER hårdt! Og at vide, at disse kvinder er i stand til fylde deres liv med glimmer - og alligevel er fanget af tvivlen og leverpostejen, er slet ikke til at bære for mig...

Den gode nyhed er, at det ikke behøver at være sådan!

👋🏼 MIT NAVN ER ANNE

Hej! Jeg hedder Anne, og jeg er grundlægger af ‘Mindre Leverpostej, Mere Glimmer’. Jeg ved hvordan det føles at være fanget i sit eget liv; jeg var engang en udfordret ung Anne uden job, uden opsparing (som i 2411,- alt i alt), uden et sted at bo, uden støtte og opbakning…. Oooooog med en stress- og depressionsdiagnose.

Jeg havde ingen vision for min fremtid. Nada. Var inde og ude af systemet flere gange - hvilket ikke ligefrem gjorde min belastningsreaktion mindre...

Jeg anede ikhttps://annehess.simplero.com/ke hvad jeg skulle gøre. Jeg turde endda ikke drømme om hvor jeg gerne ville hen - det var simpelthen for smertefuldt fordi kontrasten var ENORM fra hvor jeg befandt mig.

Og lærte hurtigt en hård lektie: Jeg kan have al viden i hele verdenen - men hvis ikke jeg ved præcis hvordan jeg flytter mig selv fra min nuværende situation, så er det ikke muligt for mig at skabe den forandring, som jeg ønsker.  

Så jeg besluttede mig for, at lære alt om livsdesign, for at hjælpe mig selv til, i praksis, at skabe det mest bæredygtige liv for mig - jeg ønskede at ændre min egen situation fuldstændigt.

And what a ride!

På min (laaange!) vej lykkedes det mig at skabe det liv, som jeg i dag ved, at jeg inderst inde drømte om. Uden nogensinde igen at føle mig fanget, sårbar og bange på et så fundamentalt plan som dengang. 

Og nu, flere år senere, har jeg dygtiggjort mig, fin-tunet min ekspertise og lever for, for at lære den metode fra mig, som var årsagen til, at jeg kunne skabe det liv jeg drømte om. Inklusiv alle de ting jeg havde brug for men ikke vidste dengang - så du ikke tager de samme kilometer-lange omveje, som jeg tog. Fødslen fandt sted i 2020 - og siden da har Mindre Leverpostej, Mere Glimmer gjort en enorm forskel, i rigtig mange kvindeliv. 

Sådan blev 'Mindre Leverpostej, Mere Glimmer' født!

Fødslen fandt sted i sommeren 2020 - og siden da har Mindre Leverpostej, Mere Glimmer gjort en enorm forskel, i rigtig mange kvindeliv. 

 🌟 MLMG ER FOR:

Jeg har sidenhen fundet ud af, at min metode fungerer bedst for disse kvinder:

1. Kvinder, som lige nu er ledige, som leder efter det RIGTIGE job - og en fremtid

2. Kvinder, med tilknytning til systemet (fleks, pension, tabt arbejdsfortjeneste) - som drømmer om, at gøre en forskel og slutte fred med deres situation

3. Kvinder, som længes efter noget "mere" - og som igen ønsker at blive hovedpersonen deres eget liv

 

☄️ DERFOR ER JEG ANDERLEDES

Jeg giver dig en afprøvet metode og struktur til at skabe dit unikke livsdesign.

Jeg har forandret mit liv fra at have intet - - - til at have alt jeg ønsker mig.

+ 9/10 af mine klienter skaber livsændrende forandringer i deres.

Jeg skaber rammene for, at du kan gro din livskvalitet til SKYHØJ.

Jeg er jordnær og vil til enhver tid hellere snakke i relaterbare billeder end fagsprog.

Jeg støtter dig med samtaler hver uge, med ubegrænset support og med rå mængder af kærlighed.

Jeg er drevet af dine resultater og går ikke op kompromis.

Jeg 100% dedikeret til din unikke rejse. Dedikation er min superpower.

🌱 SÅDAN FUNGERER DET

Når du beslutter dig for at arbejde med mig, starter vi med en kick off-samtale over telefon (1-1,5 time), hvor vi vender hele din situation. Derefter sammensætter vi sammen den mest optimale plan for, at få dig bedst muligt igennem forløbet.

Herunder:

🤜🏼 Hvornår det passer dig bedst at vi afholder vores ugentlige sessioner

🤜🏼 Hvilket tempo vi skal bevæge os i

🤜🏼 Hvad du ønsker at få ud af MLMG

🤜🏼 Hvordan jeg støtter DIG bedst på din unikke rejse


Vi taler sammen hver uge i 3 måneder - og herimellem arbejder du dig igennem 8 moduler i dit helt eget tempo, som blidt og effektivt lærer dig alt om, hvordan du skaber de bedste betingelser for din livskvalitets trivsel. 

Læs mere om de enkelte moduler herunder.

DE 8 MODULER:

🧳 MODUL 1: KICK OFF

Lær hvordan du får max udbytte af din tid i MLMG. Vi dykker ned i, hvad rejsen fra leverpostej til glimmer egentlig indeholder, og du vil få forståelse for de steps, som er nødvendige, for at skabe et bæredygtigt livsdesign. 


🎭 MODUL 2: THE POWER OF BEHAVIOUR

Det eneste du har fuldstændig kontrol over, er din egen adfærd. Ingen andres. Ved at lære din egen adfærd at kende og forstå andres, kan du lære at tilpasse din adfærd, alt efter situation og dit ønskede resultat. 

Du får i dette modul udarbejdet din helt egen Everything DiSC adfærdsprofil, som, udover at give dig en helt ny måde at se verden på, også vil give dig et solidt værktøj, som du kan bruge fremover (ved fx jobsøgning, karriereskift, konflikter, samarbejde, kommunikation, salg...).


💝 MODUL 3: HEART WAY

Dit personlige fundament venter på at blive skabt - og netop dét sker i dette modul. 

Du vil i dette modul lære dig selv at kende på ny, og blive krystalklar i din formulering af dine behov, ved at stifte bekendtskab med dine kerneværdier (som er fundamentet for alt i dit liv). 

Vi tapper ind i dit hjertes historie, hvor du er lige nu, og hvor du ønsker at komme hen. 


🧠 MODUL 4: HIGH VIBE MINDSET 

Vi vil i dette modul have fuldt fokus på dit mindset. Du vil lære hvordan du på daglig basis bruger dit mindset til at skabe det liv du længes efter. 

Dette modul vil vende dit liv på hovedet. Ikke bare med små søde tips og tricks til dit fremtidige liv - - -  men med videnskabelige metoder (både indenfor NLP og livsdesign), som vil, literally, blow your mind! 


🧘🏼‍♀️ MODUL 5: TRUE ALIGNMENT 

I dette modul tager vi et ekstra kig på dine mål, drømme og ønsker og undersøger, hvordan dine mål stemmer overens med det menneske du er. Alt sammen for, at lede dig på sporet af det mest bæredygtige liv du kan forestille dig. 

Når alt er aligned og dine mål er krystalklare, tager vi første spadestik til dit liv version 2.0. 


🧱 MODUL 6: BYE BYE BLOCKS

Vi zoomer ind på din selvsabotage, dine begrænsende overbevisninger og andre adfærdsmønstre som forhindrer dig i at opnå det du drømme rom. Du vil lære hvordan du bryder fri af de begrænsninger, som eksisterer i dit liv. 

Forhindringer kan både være personer, situationer, overbevisninger og normer - uanset hvad der begrænser dig, vil du komme styrket ud af dette modul. Promise. 


👑 MODUL 7: QUEEN CARE

Vi finder i dette modul ud af, hvordan du allerbedst sørger for dig. Du er essensen i den transformation du er ved at skabe - så at du er fyldt op, sørget for og oplagt er ALTafgørende. Du vil lære at selfcare for krop og sind er meget mere, og meget andet, end wellness og massage. 


🎬 MODUL 8: ACTION PLAN

Er du klar til at få ting til at ske? I dette modul sammenfatter vi al den læring du har fået i de øvrige moduler, og komprimerer hele molevitten til DIN helt egen køreplan.

Du vil lære hvordan du allerbedst holder dig selv på sporet, og hvad du præcist skal gøre, når du møder modstand. 


Jeg er ved din side på hele turen med individuelle mentorsessioner & ubegrænset support, kærlighed, støtte og accountability - - jeg er vitterligt kun et kald væk.

🏆 TINE 

- Langtidssygemeldt (akademiker)

Sig HEJ til Tine. Tine fortæller her, om hendes MLMG:

"Jeg har lært, at jeg er værdig til den samme kærlighed, som jeg giver andre."

"Jeg er et helt andet sted end jeg var for 10 uger siden da jeg startede."

"Jeg har en meget meget højere livskvalitet. Jeg har større overskud til mig selv og mine børn. Jeg kan mærke hvordan de trives bedre - fordi JEG trives bedre. Hvordan De har mere overskud, fordi JEG har med overskud."

Hør hele Tines fantastiske fortælling, ved at trykke play.


🏅 PERNILLE

- Ressourceforløb

Sig HEJ til Pernille. Hun fortæller her hvordan MLMG var for hende:

"Før jeg mødte Anne var jeg et meget trist sted"

"Det har været det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det har været livs-ændrende"

"Jeg vågner og er glad hver dag"

"Jeg tror på mig selv"

Hør hendes fortælling, ved at trykke play. 

🎖 SUSANNE

- Fuldtidsansat

Sig HEJ til Susanne. Susanne fortæller her, hvad hun oplevede i MLMG:

"I dag har jeg en FED følelse indeni. Der er fyldt af taknemmelighed. Og fyldt af glæde. Jeg føler, at jeg smiler indvendigt - og det har jeg ikke gjort i mange år."

"Jeg føler, at jeg mærker livet på den fede måde."

"Jeg har følelsen af, at jeg kan hvad jeg vil."

Hør hele Susannes fortælling, ved at trykke play.


🏆 VIBEKE

- Fleksjobber (akademiker)

Sig HEJ til Vibeke. Hun fortæller her om sin oplevelse med MLMG:

"Jeg lever et liv, der nok ser væsentligt anderledes ud pga. mine smerter"

"Den beslutning har jeg ikke fortrudt. Fordi jeg har faktisk fundet ud af, hvad mine drømme er"

"I dag har jeg helt klart mere fokus på livskvalitet"

"Og jeg er så glad for, at jeg valgte at investere i forløbet"

Hør hendes fortælling, ved at trykke play. 

🏅 BIRGITTE  

- Førtidspension

Sig HEJ til skønneste Birgitte. Hun fortæller her, om hendes MLMG-forløb:

"I løbet af de her uger har hun [Anne] fået vendt mit livssyn på hovedet. Jeg ser ikke længere mig selv, kun, som værende 'hende den syge'."

"Jeg har fået modet til at søge om førtidspension - og er blevet godkendt."

"Jeg er sikker på at Anne har startet en livslang rejse i mig."

Hør hele Birgittes fortælling, ved at trykke play.


🎖 LOUISE

- Tabt arbejdsfortjeneste

Sig HEJ til Louise. Hun fortæller her om sin vej igennem MLMG:

"Jeg havde så meget leverpostej at jeg kunne bade i det. Jeg var ved at blive kvalt i hverdagen."

"Mit selvværd er markant bedre. Min livskvalitet er helt oppe at toppe. Jeg har troen på, at jeg kan opnå det jeg ønsker."

"Jeg har det bare fantastisk - og det er faktisk rigtig rart at være mig."

Hør hendes fortælling, ved at trykke play. 

🏆 CAMILLA

- Sygemeldt (nu ansat)

Sig HEJ til Camilla. Hun fortæller her om sin vej igennem MLMG:

"I november sidste år gik jeg ned med stress og blev sygemeldt."

"Mit selvværd og selvtillid er kommet tilbage og livskvaliteten her her nu."

"Jeg kan igen se en mening med livet."

"Jeg er blevet raskmeldt og har faktisk også fundet et nyt arbejde. Det er helt vildt, hvad der er sket!"

Hør hendes fortælling, ved at trykke play. 

🏅 CHRISTINA

- Førtidspension

Sig HEJ til Christina. Hun fortæller her om sin vej igennem MLMG:

"Jeg prøvede at overleve - følte mig utilstrækkelig og ikke som en god mor"

"Jeg vidste at jeg gerne ville have det godt - men vidste ikke hvordan jeg kom derhen"

"Jeg ved hvordan jeg skal passe på mig selv - og tage min plads"

"Har fundet tro på mig selv, ro i mig selv og tryghed"

Hør hendes fortælling, ved at trykke play. 

🎖 MARIA

- Fuldtidsansat (og nu også selvstændig)

Sig HEJ til Maria. Hun fortæller her om sin oplevelse med MLMG:

"Jeg havde været stresssygemeldt og var så småt klar til arbejde igen - bare ikke til at komme tilbage til mit daværende job"

"Jeg har skiftet arbejde. Fået en hverdag igen. Begyndt at finde troen på, at jeg kan rykke MIG videre"

"Jeg er gået fra håbløshed til tillid"

"Jeg har dyrket selvudvikling i mange år - men det her forløb rykker for vildt"

Hør hendes fortælling, ved at trykke play. 

🏆 MATILDE

Sig HEJ til Matilde. Hun fortæller her om sin oplevelse med MLMG:

Anne Hess

“At arbejde med sig selv  og at tage ejerskab over den retning man bevæger sig i er hårdt arbejde. Det er noget man skal være klar til. Det er også så meget mere end hårdt. For det er tilfredsstillende og der er kontant afregning ved kasse 1, når arbejdet giver afkast i form af mere mod på livet, mere livsglæde, mere energi og en dyb følelse af mening. 

Man skal turde at være ærlig. Og blotte sig. Er man i stand til det, så er der ikke noget der står i vejen. 

Jeg har prøvet mange slags retreats, forløb, psykologer og terapeuter. Jeg har interesseret mig for selvudvikling igennem hele mit voksne liv. Med den viden i bagagen kan jeg konstatere,  at Anne har udvalgt de bedste værktøjer og har skåret ind til benet og formår at formidle og guide i et let forståeligt sprog, tilgængeligt for alle.

Jeg nåede til modul 4 og så gik jeg i stå. 
Min egen forventning om at forløb skulle gå over 12 uger og at jeg skulle nå igennem  på 8 uger også så have god til tilbage... Ja det måtte jeg slippe. 
Jeg må lytte til modulerne. Ét efter ét uden at lave øvelserne. 

Jeg har sunde, betydningsfulde og opbakkende relationer og jeg er bevidst om mit eget arbejde. Men jeg manglede én, der kunne tage mig et skridt videre, end jeg kunne komme ved egen hjælp. 

Og der var Anne! Anne er så indsigtsfuld og dygtig til netop dét. Hun kan være den opbakning, du har brug for, så du selv kan tage skridtet, hun er der ved siden af dig, altid klar til at se dig og guide dig. Hun gør ikke arbejdet for dig, men hun er dér med dig hele vejen. 
Hun er i stand til at gære det 'hårde' til en del af dig og din oplevelse. Hun hjælper dig med at tage ejerskab over din vej og dit liv. 

Jeg har mødt mange former for behandlere og jeg har aldrig mødt nogen det kan det, som Anne kan og som hun har sat sig for at gøre; Anne ER begrebet 'hjælp til selvhjælp'. 

Så står du, og mærker at du mangler en hånd i ryggen, som du ved altid vil være der. Som altid kan give dine ord betydning og opbakning. Står du og har brug for at springbrættet til et liv, der i højere grad er DIT, så er Anne svaret. 

Ja hvad er det hun gør? 
Hun kan altid se dig i det lys og med den omsorg, som din indre kerne vil lyde. Ja, jeg tænker faktisk, at over tid vil Annes stemme vække din egen indre stemme, dén der er blevet overdøvet i årevis af alle andres stemmer og behov. Den stemme du savner. 
Anne møder mig altid der hvor jeg er. Er altid i stand til at sige dét, jeg har brug for at høre. 

Det Anne kan et unikt. Hun er professionel og yderst kompetent. Hun tager ejerskab over sin egen historie, gør sit eget arbejde og bruger begge dele til at du kan gøre det samme. Hun gør vejen, der ligger foran hver enkelt af os, til noget opnåelige. Noget, der er endnu vildere end du lige nu tør drømme om. ”

MLMG'er.

🏅 GRY

Sig HEJ til Gry. Hun fortæller her om sin hverdag før og efter MLMG:

Anne Hess

“(...) Da jeg efter sommerferien var kørt godt træt i leverpostejs-livet og kunne mærke, at NU skulle der noget andet til, end det jeg gjorde nu…

(jeg vidste bare ikke HVAD der skulle til og hvad det egentlig var jeg gerne ville)

… dukkede Anne på magisk vis op igen, og jeg kontaktede Anne for at få en afklarende samtale.

Og med det samme var valget rigtigt - DU er en helt igennem fantastisk, motiverende og ikke mindst jordnær kvinde.

Du skaber tryghed og sætter stemningen for, at jeg kan være TRYG og dele ud af mit liv, drømme, tanker, ideer og det skal der en særlig kvinde til at kunne gøre (...).

Jeg er helt bogstaveligt talt gået fra leverpostejstilværelsen, hvor jeg ikke var glad, hvor det hele føles lidt tungt, hvor hverdagseventyret og magien var forsvundet og hvor mit energiniveau var lig 0.

Fra hvor jeg søgte efter noget mere end det min hverdag bestod af - men for første gang i mit liv, vidste jeg ikke hvad det var jeg søgte/manglede (...).

Anne, du har åbnet mine øjne for hvad livet tilbyder MIG - du har mindet mig om og guidet mig, på min vej til mere glimmer og eventyr.

(...) Men allermest har du troet på MIG, og aldrig fået mig til og tvivle på, at jeg får det jeg drømmer om.

Mine drømme og hverdag er blevet fyldt med action steps og handlinger for hvad jeg skal gøre for at nå mine mål. 

Jeg er gået fra:

⚡️ Lavt energiniveau - nu træner jeg 4-5x ugentligt og drikkermit vand 😉

⚡️ Drømte om en van & sommerhus - nu er pengende sat til side og jagten er gået ind på det rigtige + alle praktiske ting er på plads. 

⚡️ Et job som jeg var kørt død i - til et nyt og spændende job, som giver mig den frihed jeg ønsker.

⚡️ Fra ikke at kende min vej - til at jeg helt konkret har fået redskaber så jeg kan HANDLE på mine mål og drømme.

(...) Anne er uden sammenligning den mest dedikeret coach jeg har mødt (og har efterhånden mødt mange😉).

Elsker hendes jordnærhed, at der ikke er så meget “pis”. Der er direkte spørgsmål og konkrete handleforslag. 

(...) Det som virkelig har rykket ved mig er, at have Anne med på sidelinjen hele vejen og at kunne stole 100% på, at hun har mig i alle de udfordringer og følelser jeg får på sådan et forløb.

Anne du er helt igennem en fantastiske kvinde og jeg er SÅ taknemlig for jeg tog kontakt til dig ❤️”

MLMG'er.

⚡️ MIN HISTORIE

Jeg skabte min egen vej fra leverpostej og middelmådighed til glimmer, trivsel og skyhøj livskvalitet.

Jeg havde intet da jeg startede - andet end en stak skilsmissepapirer og en stress- og depressionsdiagnose. Ingen opsparing. Intet job. Ingen støtte eller opbakning - endda ikke et hjem. Jeg boede i en campingvogn en hel vinter, og KNOKLEDE for at få alle ender til at mødes.

Og mest af alt føltes det som en skrue uden ende - af et par års varighed. Omend det var mit livs nedtur og absolut hårdeste periode, vil jeg i dag, ikke have været det foruden. 

Det gjorde mig nemlig i stand til, at leve det liv jeg gør nu. Mit absolutte drømmejob er mit. Min absolutte yndlingsperson er min mand. Mit absolut yndlingssted er den by, hvor mit hjem har adresse. Jeg er beyond taknemmelig!

Jeg transformerede min livskvalitet fra førstehjælps-hungrende og kriseramt til SKYHØJ! 

Der bor sommerfugle i min mave. Jeg nyder livet fuldt ud. Og det bedste ved det er, at jeg har skabt det hele selv.

Og jeg VED at samme følelse kan bo i DIN mave, hvis du lader den flytte ind. 

✨ MINDRE LEVERPOSTEJ, MERE GLIMMER ✨

‘Mindre Leverpostej, Mere Glimmer’ er et glimmerfyldt 3-måneders livskvalitetsforløb, som giver dig den mængde læring, support og kærlighed der skal til, for at du kan gå dine drømme i møde med oprejst pande, skabe den forandring du længes efter - og gøre plads til sommerfugle i maven og et smil på læben. 


Du får bl.a.:

  • Personligt mentorforløb, med DIG i centrum
  • 8 moduler i dit tempo - som blidt og effektivt baner din vej til livskvalitet
  • 45 minutters individuel session - hver uge
  • Everything DiSC Workplace profil inkl. 1-2 timers feedback
  • Månedlig fælles Q&A
  • Ubegrænset daglig support man-fre
  • Velkomstgave - sendt til din addresse

(Og meget mere...)

 

MLMG findes i to forskellige udgaver: 1:1 eller som gruppeforløb

Der er fordele ved begge dele. I afklaringssamtalen finder vi ud af hvilken, der passer bedst til dig 💗

Pris ved MLMG 1:1 starter ved 17.500 - med flere forskellige muligheder for betaling. 


🙌🏼 VIL DU MED I MIN GLIMMERHÆR?

Din vej til MLMG er gennem en afklaringssamtale. To ting er afgørende for mig - og begge dele er grunden til, at jeg gerne vil snakke med dig.

1. KEMI: Vi kommer til at arbejde TÆT sammen i 3 måneder (det er et kvart år!) og hvis ikke vi har kemi, giver det hverken mening eller resultater.  

2. DIN SITUATION: Jeg tilbyder dig kun en plads på MLMG, såfremt jeg ved, at jeg kan skabe resultater for dig, i forhold til hvor du er lige nu og hvor du ønsker dig at komme hen.  

Jeg vil i samtalen spørge ind til din nuværende situation, og (ikke mindst!) til dine ønsker for fremtiden. Samtalen vil derfor give mig mulighed for at lære dig og din situation lidt bedre at kende.


I slutningen af vores samtale kan ske to ting: Viser det sig at vi er et perfekt match får du en invitation til at arbejde tæt sammen med mig, som en af mine 1:1-klienter på ‘Mindre Leverpostej, Mere Glimmer’...   

Hvis det derimod ikke viser sig at være tilfældet, er der ingen skade sket :) Vi har højst sandsynligt fået os en hyggelig snak, og du har helt sikkert fået nogle indsigter i din livskvalitets velbefindende. 

Med andre ord: du har alt at vinde.

(Samtalen er 100% gratis og uforpligtende - faktisk gratis coaching...)

💬 SNEAK PEAK

- på kommunikationen i MLMG