Klar til at gro din livskvalitet og tage hovedrollen tilbage?

- med dine behov og hensyn i centrum - på kun 10 uger?

Må jeg spørge dig om noget? 💬

Er du glad og tilfreds med, hvordan dit liv ser ud lige nu? Er du tilfreds med måden du passer på dig på, din evne til at sige fra - og mængden af kærlighed i dit liv?

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan dit overskud kan blive anderledes - så du får samlet energi til det, som du virkelig ønsker dig? Og som du gerne vil?

Måske har du spurgt dig selv: “Hvorfor er mit overskud en by i Rusland? Hvorfor kan jeg ikke finde præcis det sted i arbejdsmarkedet, som vil være PERFEKT for mig? Hvorfor er min livskvalitet lavere end nogensinde før?”

Forestil dig dette… 👇🏽

⚡️ Hvad nu hvis du pludselig var i stand til at vende din livskvalitet fuldkommen på hovedet og GRO den som aldrig før?

⚡️ Hvad nu hvis du brød fri fra dine egne (og andres) begrænsende overbevisninger om din situation - og tog ejerskab over hele molevitten?

⚡️ Hvad nu hvis du blev den “DIG” som du altid har drømt om?

HEJ - Anne her! 👋🏼

Jeg er mentor, livskvalitets-forkæmper og livsnyder og jeg har hjulpet adskillige kvinder til, at ændre deres livskvalitets-situation radikalt, via ‘Mindre Leverpostej, Mere Glimmer’-universet (MLMG), min tilstedeværelse på sociale medier, 1:1-sessioner, workshops, foredrag og gruppeforløb. 

For få år siden sagde jeg farvel til systemet, som jeg havde hilst på on/off igennem en årerække. Det var tid for mig, til at tage på en helt ny rejse - med min livskvalitet i centrum.

Efter skilsmisse, et halvt år i en campingvogn, en svær stress og depression-diagnose og et job som skadede mig mere end det gavnede - var det TID. 

Siden da har jeg været kompromisløs omkring min egen livskvalitet - og min allerdybeste mission er nu, at opfordre kvinder som dig til at blive det samme.

UDEN at de tager alle de omveje og blindgyder som jeg tog - naturligvis!

Det der skete for mig var... 🌪

Jeg ved, hvordan det føles at være fanget i sit eget liv; jeg var engang en udfordret ung Anne uden job, uden opsparing (som i 2411,- alt i alt), uden et sted at bo, uden støtte, uden opbakning, uden kærlighed… Og med en stress- og depressionsdiagnose.

Min vision for min fremtid var ikke-eksisterende. Jeg anede ikke hvad jeg ville. Hvad jeg kunne. (indrømmet - mit selvværd var på størrelse med mængden af rosenkål i min kost…).

Var inde og ude af systemet flere gange - hvilket ikke ligefrem gjorde min belastningsreaktion mindre…

Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg turde endda ikke drømme om, hvor jeg gerne ville hen - det var simpelthen for smertefuldt fordi kontrasten var ENORM fra, hvor jeg lige nu befandt mig.

Efter for alvor at havde ramt bunden efter en hård lægesamtale, begyndte tingene at gå fremad. Hvor lyset kom fra, aner jeg stadig ikke. Men faktum var, at jeg besluttede mig for at lære ALT der skulle til, for at jeg kunne flytte mig selv fra dette sted - og aldrig nogensinde (som i: ALDRIG!) vende tilbage. 

Så det gjorde jeg.

Jeg dykkede ned i livsdesign, som galdt det mit liv (hvilket det i bund og grund gjorde) for at hjælpe mig selv til, i praksis, at skabe det mest bæredygtige liv for mig - jeg ønskede at ændre min egen situation fuldstændigt.

And what a ride!

Og lærte hurtigt en vigtig lektie: VIDEN er ikke nok. Jeg kan have al viden i hele verden - men hvis ikke jeg ved præcis HVORDAN jeg kunne flytte mig selv fra min daværende situation, så ville det ikke være muligt for mig at skabe den forandring, som jeg ønskede.  

Så jeg tog små skridt. Og mange af dem. Og flere endnu. Og i dag er jeg blevet komplet forelsket i små skridt. Små skridt ændrede ALT for mig. Jeg var ikke i stand til at tage store skridt - det ville have væltet mit fuldstændigt. 

På min (laaange!) vej lykkedes det mig at skabe det liv, som jeg i dag ved, at jeg inderst inde drømte om. Uden nogensinde igen at føle mig fanget, sårbar og bange på et så fundamentalt plan som dengang. 

Og nu, flere år senere, har jeg dygtiggjort mig, fin-tunet min ekspertise og kreeret et helt univers med det formål, at lære den metode fra mig, som var årsagen til, at jeg kunne skabe det liv jeg drømte om.

Inklusiv alle de ting jeg havde brug for men ikke vidste dengang - så du ikke tager de samme kilometer-lange omveje, som jeg tog.

OK, hør her... 👂🏼

Du sidder med din telefon - eller måske din computer og du læser disse linjer i dag af en grund. Noget i dit liv er ikke perfekt - og du ønsker dig MERE.

Måske du har hørt, hvilke resultater jeg udretter i MLMG med mine klienter. Hvilke resultater DE skaber (ellers kan du se en håndfuld videoer her). Hvis du har svært ved at tro, at det er muligt for dig, så er det OK. Jeg forstår. 

Det er nemlig MIN opgave. At hjælpe dig til at forstå netop DETTE. Jeg tror på dig, mere end nogen anden nogensinde har gjort eller kommer til. DET ER muligt for DIG, at vende din livskvalitet på hovedet - og blive den “dig” som du altid har drømt om at blive. Stol på mig her. 

Så lad mig spørge dig om en ting. Lyder det som en vej du har lyst til bevæge dig ud på - med små skridt? Fordi lige nu har du muligheden for få fingrene i den tour guide, som viser dig vejen, step for step, holde din hånd, og som sørger for, at du ikke farer vildt… 

Sig hej til: MLMG BOOTCAMP 🏕

Jeg kan nemlig NU introducere dig for mit NYESTE skud på MLMG-stammen: MLMG Bootcamp.

Det er et forløb, som step for step, lærer dig, hvad du skal gøre for at gro din livskvalitet og genfinde dig selv - for at du kan leve dét liv, som du altid har drømt om at leve. 

👉🏽 Jeg har spurgt mine klienter:

"De resultater jeg har skabt under Annes vinger har været..."

👉🏽 Jeg har spurgt mine klienter:

"3 ord, som beskriver udbyttet af mit samarbejde med Anne..."

Hvad med prisen? 💵

Så på nuværende tidspunkt tænker du måske, at med et udbytte som dette - så må prisen være høj. Og jeg bebrejder dig det ikke! Den skal den slags livsændrende commitment være, ikke?

Jeg kunne sagtens sætte prisen meget højere for denne bootcamp (eller som minimum fordoble den - fordi den er dét værd) - men det kommer jeg ikke til.  

En plads på plads i Bootcampen, med alt hvad den indebærer, kan blive din for kun kr. 7.500 (som du endda kan opdele i flere rater).

Klik på knappen herunder for at få besked, så snart det er muligt for dig at snuppen en stol.


Det du skal vide er 🏝

MLMG Bootcamp åbner igen til januar 2022.

Hvis du vil være helt sikker på høre nyheden først  - så tryk på knappen herunder, og tilmeld dig listen. Så er du blandt de FØRSTE til at få besked. Fantastisk, ikke? 


14 dages fortrydelse ⛑

Min drivkraft er mine klienters livskvalitet - det er dén jeg kæmper for. 

Hvis du alligevel, af en eller anden grund, oplever, at bootcampen ikke lever op til dine forventninger så kan du, i workshoppens første 14 dage blot informere mig herom, og så refunderer jeg straks dit fulde beløb retur. Lyder det rimeligt?


MLMG Bootcamps 7 moduler 🔥

Modul 1: Klar, parat - START 🏁

I første modul viser jeg dig, hvordan du får max udbytte af bootcampen - så du er er 100% klar over, hvad de næste 10 uger indeholder og kommer til at foregå. 


Modul 2: Fundamentet du er bygget på 🧱

Bagefter, i modul 2, bliver du introduceret for “Værdiværktøjet”. Mit værktøj som let og overskueligt hjælper dig til at identificere dine kerneværdier - som er en essentiel del af dit personlige fundament. Svære beslutninger bliver ENKLE når du kender dit værdisæt. 


Modul 3: Øverste etage on point! 🧠

Og så er det mindset-tid! Jeg viser dig vejen, skridt for skridt, til skabelse af dit helt eget glimmermanifest som - uden tvivl - vil gøre en enorm forskel for dig og din livskvalitet. Og du kommer til at mærke forskellen prompte!


Modul 4: Drømme, ønsker, mål og alt derimellem 💫

4-5 uger inde i bootcampen stiller vi skarpt på dine visioner for fremtiden. Jeg lover dig, at selvom du lige nu har svært ved at mærke hvad du ønsker - så er du klogere på dine visioner efter modul 4. 


Modul 5: Kæppene i hjulet 🚧

Og bagefter er det tid til, at vi kigger på forhindringer. Du vil i dette modul lære, hvordan du gør op med de forhindringer, som eksisterer i dit liv - så du ikke længere er begrænset. Intet mindre. 


Modul 6: SELVKÆRLIGHED med CAPS! 🛀🏼

Når du har oplevet modul 6, så ved du præcis hvordan, hvorfor og hvornår du skal sætte ind med kærlige handlinger. Fordi, guess what: DU er den vigtigste i dit liv. 


Modul 7: Destination: Fremtiden 🔮

Sidste modul i bootcampen viser dig vejen videre. Vi lægger en plan for, hvordan du med små skridt, kan fortsætte den udvikling du har skabt under bootcampen. 

Så spørgsmålet er...

Er det dét værd? 

Hvis bootcampen kun hjælper dig i mål med HALVDELEN af, hvad jeg har beskrevet for dig på denne side - så vil du gå en fremtid i møde hvor du, når et tilfældigt menneske spørger dig: “Hvordan går det?” ville kunne svare: “Det går GODT”. 

Uden svedige håndflader, knuder i maven - eller følelsen af, at du fortæller en kæmpe løgn. 

Så hvis du er klar til at gå DEN fremtid i møde - så er din mulighed her. 

Klik på knappen herunder for at få besked, så snart dørene igen er åbne. 


👉🏽 Jeg har spurgt mine klienter:

"Min oplevelse med Annes forløb har været..."

👉🏽 Jeg har spurgt mine klienter:

"At have Anne som mentor er..." 

🏕 MLMG BOOTCAMP - du får:

-  Velkomstgave sendt til din adresse

-  7 moduler, som lærer dig ALT om livskvalitet

-  10 live Q&As - én hver uge

-  + supplerende træninger, teknikker og fifs

-  Et kærligt og støttende fællesskab

-  Fri support man-fre

-  Mulighed for fortsat support efter de 10 uger (fra 0,-)


For at være sikker på, at du får din plads, er det nødvendigt at du handler. Og årsagen er simpel. 

Der er begrænsede pladser på Bootcampen. 


Ved at tilmelde dig herunder sikrer du dig, at du får besked INDEN jeg lancerer Bootcampen offentligt. Det giver dig et gevaldigt forspring, så vi er sikre på at du når at snuppe din plads. 🪑


Whats not to like?! 

Mest stillede spørgsmål

Du du selvfølgelig ALTID velkommen til at kontakte mig, såfremt du har spørgsmål. 

Send mig en besked på Facebook, Instagram - eller send din besked her

⚙️ Hvordan virker bootcampen?

Læring: I løbet af 10 uger guider jeg dig, blidt og effektivt, igennem de allerbedste øvelser, teknikker og principper - for at DU kan gro din livskvalitet. 

Implementering: 7 moduler drysses ud over 10 uger - og hver eneste uge er jeg klar i en fælles Q&A-session til at dykke ned i præcis det, som du har brug for. 

Kærlighed: Du har altid adgang til mig gennem de 10 uger - OG til resten af dit glimmer-squad.

 

🥅 Hvad nu, hvis jeg ikke gennemfører?

Hvad hvis du gør?

Jeg gør ALT hvad jeg kan, for at holde dig on track. Og jeg LOVER dig; de 10 uger KOMMER du igennem! Hvis uforudsete ting sker, og du ikke har den tit til rådighed som du indledningsvist havde forventet - så fortvivl ej. 

Du har fri adgang til moduler + alt øvrigt materiale til evig tid. Alt han hentes ned, så du kan gemme det lokalt hos dig. Og Q&A-sessionerne optages - så også dem kan du se efterfølgende. 


🤌🏼 Hvor samles vi?

Vi samles i en gruppe, hvor luften vil være tyk af kærlighed, fællesskab og support - i MLMG er du ALDRIG alene. 

Q&As bliver afholdt på zoom. Hvis Zoom er nyt for sig, så fortvivl ej. Jeg har dig. 

 

⛺️ Er bootcampen det rette for mig, når jeg er helt ny i arbejdet med min livskvalitet?

Hvis du har lyst til at gro din livskvalitet - så JA!

Selvom du aldrig har gjort noget for dig selv af denne slags, så er bootcampen et virkelig godt og kærligt sted at starte. 

 

⏳ Hvor længe har jeg adgang?

Du har fri adgang til moduler + alt øvrigt materiale til evig til. Alt kan hentes ned, så du kan gemme det lokalt hos dig. Og Q&A-sessionerne optages - så også dem kan du se efterfølgende.

 

⏱ Hvor lang tid skal jeg afsætte?

Det afhænger af størrelsen af de resultater du ønsker. Med 2 timer i ugen er du godt kørende (1 time til Q&A og 1 time til modulerne).

Hvis du ønsker at investere mere tid er der rig mulighed herfor. 

 

📅 Behøver jeg at showe up noget sted, på noget bestemt tidspunkt?

Nope. Du kan se replays af vores Q&As - og tage modulerne i dit helt eget tempo. 

Omend jeg vil ELSKE at have dig med live - ISÆR til åbnings- og afslutningsceremonien. 

 

⌛️ Hvor lang tid tager det at få adgang?

Når dørene er åbn tager det kun et øjeblik. Du trykker blot på knappen herunder, indtaster dine oplysninger - og så er du med. 


🏁 Hvornår starter bootcampen?

Præcis dato er endnu ikke fastsat - men det bliver i januar 2022.


🗓 Hvornår afholdes Q&As?

Som udgangspunkt onsdag kl. 20 i alle 10 uger. Hvis det viser sig, at det passer alle deltagere bedre i dagtimerne - så gær vi det i stedet. 

Derudover kommer en åbningsceremoni (mandag i uge 1) og en afslutningsceremoni (fredag i uge 10)

Replays er altid tilgængelige og du får mulighed for at stille spørgsmål inden, uanset om du er med live eller ej. Med andre ord: Du går ikke glip af noget som helst, hvis du ikke vil. 

 

🧠 Jeg har allerede fokus på personlig udviklling. Vil jeg så få noget ud af bootcampen?

Jeps! Uanset hvor meget du har arbejdet med dig selv vil jeg vove at påstå, at du aldrig har oplevet indre arbejde sådan her.

Min tilgang er lavpraktisk og konkret - øjenhøjde er mit mellemnavn. Og uanset hvor mange gange du har været igennem mit eller noget som helst andet materiale, vil du, hvis du arbejder dybt nok, nå nye højder ved hver gennemgang.  

 

🪐 Hvad gør MLMG anderledes fra andre forløb?

MLMG er helt sin egen. Og det ved jeg, at hver og en af mine klienter i 1:1- og gruppeudgaven af MLMG vil skrive under på. 

Hvis MLMG var et menneske, ville hun være det mest kompromisløse og kærlige væsen, som eksisterede på denne jord. Hun ville over-øse alle hun mødte i kærlighed, sætte glitrende spor - og alligevel ikke være for fint på den til at hoppe i en container, for at få plads til endnu en affaldssæk. 

Kompromisløshed, kærlighed og jordnærhed er det absolutte omdrejningspunkt.


🪑 Hvorfor er der begrænsede pladser?

Jeg som menneske har ikke ubegrænset kapacitet. 

Så for at sikre, at jeg kan give mine Bootcampere præcis dét der skal til for at skabe magi, er der derfor begrænsede pladser. Der bliver højst sandsynligt omkring 15 pladser, ved næste holdstart.


💵 Hvad er prisen - kan jeg betale i rater?

Oh yes! Prisen er som den er, fordi jeg oprigtigt ønsker at kunne hjælpe DIG. Også selvom du måske føler, at pengene ikke vokser på træerne. 

Du kan betale på 3 måder: 

Engangsbetaling kr. 7.500: Det fulde beløb betales ved tilmelding. 

2 rater via automatisk kortbetaling, 2 x kr. 3750. Første rate betales ved tilmelding - anden rate betales til den  første (i workshoppens uge 3-5)

Hvis 6 rater giver mere mening for dig, så er der også mulighed for det. Kontakt mig for mere info herom. 


📲 Kan jeg snakke med dig, inden jeg melder mig til?

Det kan du tro du kan! Kontakt mig via mail, Facebook eller Instagram - så finder vi en tid at ringes ved.